Je to už týden, co zemřel americký miliardář David Rockefeller ve věku 101 let. Možná jste to někteří ve zprávách zaznamenali. A mě od té doby jedna věc stále nedává spát, tak bych o tom rád něco napsal. 

Ať už věříte konspiračním teoriím, nebo ne, je víc než pravděpodobné, že tento člověk byl superšéfem tajné skupiny, snažící se o vytvoření jedné světové diktátorské vlády (Nový světový řád). Tajně ovlivňoval dění na celém světě, sponzoroval spoustu válek, napáchal mnoho zla. Byl to satanista a tzv. svobodný zednář nejvyššího (33.) stupně zasvěcení, který plnil Satanovy příkazy, co ve světě provádět za zvěrstva. Dokonce se proslýchá i to, že svého vysokého věku dosáhl tím, že dostával krevní transfúze z malých dětí, které byly obětovány Satanu! Vědci totiž zjistili, že mladá krev v těle starého člověka působí jako elixír mládí.

Stručně řečeno - byl to jeden z nejhorších lidí na planetě.

S největší pravděpodobností jeho duše skončila v tom nejhorším možném pekle (zřejmě existují různé úrovně utrpení podle toho, jak hodně člověk hřešil). Teď teprve pozná, komu ve skutečnosti celý život sloužil. Zjistí, že ho Satan celý život podváděl a obelhával. Nyní si teprve uvědomí, že veškerá jeho moc a peníze jsou mu k ničemu. Namísto moci a peněz si teď jeho duše musí "užívat" mnoho nepopsatelných muk a trápení. A to navěky!

"Neboť co prospěje člověku, když získá celý svět, ale ztratí svou duši?" (Matouš 16:26)

To, že byl zaprodán Satanu je myslím zjevné i z fotografií, které ukazují jak vypadal v posledních letech. Myslím, že ta zloba a nenávist z jeho výrazu přímo čiší. Člověk se totiž časem začne podobat tomu, komu slouží. Ne nadarmo se říká, že oči jsou studnou do duše. Kdo chcete, vygooglete si jeho podobiznu na netu. Sem ji radši dávat nebudu. 

Co je však ta věc, která mi nedává spát?

Dobře si uvědomuji, že i když byl tento člověk tolik zkažený, přece ho Bůh miloval a toužil mu odpustit (proto se taky Ježíš obětoval). Věřím tomu, že Bůh ve svém srdci prožívá obrovskou bolest za každou duši, která odchází do věčných muk. A tu bolest jistě prožívá i v tomto případě. Když se vžiju do Boží role, vlastně ji prožívám spolu s Bohem - a to mi jaksi nedává spát.

"Řekni jim: Jakože jsem živ, praví Panovník Hospodin, nemám zalíbení ve smrti ničemy. Chci raději, aby se ničema od své cesty odvrátil a žil! Odvraťte se, odvraťte se od svých zlých cest!" (Ezechiel 33:11)

Jenže je velmi pravděpodobné, že se tento člověk neobrátil, a tak při úmrtí možná zaslechnul něco jako: "Ukončete prosím výstup a nástup, dveře se zavírají! Příští stanice... Peklo!"

Kdo se chce o této tajné skupině dozvědět více, koukněte na film Plán zotročení světa: https://www.youtube.com/watch?v=5BgDeMHWnvw