S dovolením jedné mojí kamarádky, sestry v Kristu, uveřejňuji její svědectví:

Od února 2017 jsem byla zaměstnána v externí firmě jedné nejmenované společnosti na pozici zákaznická podpora back office. Nastoupila jsem s tím, že nám nemůžou zaručit dlouhodobou spolupráci, ale ani ji vyloučit. V prosinci 2017 nám oznámili, že společnost chce s touto externí firmou smlouvu ke konci roku ukončit. To nebyla dobrá zpráva, a protože jsem nechtěla prožít to, co v lednu, kdy jsem nemohla sehnat práci delší dobu, modlila jsem se ještě ten večer, aby Pán zasáhl a pomohl mi něco najít, aby mě nějak lehce přenesl do nové práce. 

Noc na to se mi zdál sen. Jela jsem v autě z kostela ve městě, kde jsem vyrůstala, se dvěma cizíma holkama a nějaký muž řídil. Seděla jsem vzadu a slečna, která seděla vedle řidiče se na mě otočila a dala přede mě bílý papír formátu A4 s logem firmy, kterou jsem znala a řekla mi: „No, my tam máme ještě místo.“

Ráno, když jsem se probudila, tak jsem přemítala, jestli to je odpověď na mou modlitbu a šla jsem se podívat na jejich webové stránky. Tam jsem uviděla pracovní nabídku, která byla pro mě jak vyšitá. Z 50% bych dělala to, co jsem dělala doposud. Neváhala jsem a poslala jim životopis s motivačním dopisem. Následovala rychlá odpověď a pozvání na pohovor.

Noc před pohovorem se mi zdál ještě jeden sen. Ten se odehrával opět ve městě, kde jsem vyrostla, ale tentokrát přímo v mém dětském pokoji. Tam seděl na židli sympatický pán a já jsem s ním měla pohovor. Na jeho konci mi dal zmačkaný papírek a když jsem ho rozbalila, bylo na něm napsáno: Postupuješ do dalšího kola.

Druhý den jsem šla na pohovor uvolněná a beze strachu. Žádné další kolo se nekonalo, ale hned druhý den večer mi zavolali, že mě berou.

Dobrý je Pán! :)

Tereza Chalupná